Logo

Karamelsauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g sukker.
75 g smør.
indholdet af en vaniljestang.
4 dl piskefløde.
100 g valnødder.
kandiserede violer eller hjulkroneblomster til pynt

Rør smør, sukker og vanilje sammen i en kasserolle over svag varme. Rør indtil sukkeret er helt opløst. Lad blandingen simre svagt, indtil den skifter farve til karamelfarvet. Tag den så af ilden og rør fløden i. Rør igen godt rundt, imens saucen varmes over jævn varme i 5 minutter. Passer den igennem en sigte og lad den køle af til rumtemperatur. Bland valnødder i. Hæld over isen og pynt med violer.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær RomanoffEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med flødecreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalvekødsruller, fyldte + Flødebolle-isFarseret kød kan alle lide - disse farsfyldte kalvekødsruller er derfor en sikker succes....
• Jordbær RomanoffEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os