Logo

Kastaniemousse med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dåse kastanjer (hvis friske ca. 30 stk)
25 g mørk chokolade
30 g flormelis
20 g honning naturel med kastanje
1/4 l piskefløde til skum
 
Kastanjerne moses til mos.
Chokoladen hakkes meget fint.
Flormelis, chokolade og honning æltes sammen med kastanjemosen i en skål.
Den færdige kastanjemasse fyldes i eksempelvis en hjerteform.
Fløden piskes til skum og bruges til pynt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbær- og hyldeblomstparfaitDet gælder om at nyde hyldeblomsterne i deres korte sæson, der som regel kun varer et par...
• HindbærskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vafler med baconEn spændende version af klassiske vafler, hvor der er tilsat bacon i dejen. Prøv også...
• Stikkelsbær- og hyldeblomstparfaitDet gælder om at nyde hyldeblomsterne i deres korte sæson, der som regel kun varer et par...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os