Logo

Kastaniemousse med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse kastanjer (hvis friske ca. 30 stk)
25 g mørk chokolade
30 g flormelis
20 g honning naturel med kastanje
¼ l piskefløde til skum
 
Kastanjerne moses til mos.
Chokoladen hakkes meget fint.
Flormelis, chokolade og honning æltes sammen med kastanjemosen i en skål.
Den færdige kastanjemasse fyldes i eksempelvis en hjerteform.
Fløden piskes til skum og bruges til pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her