Logo

Kastanjecreme med chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 dåse kastaniepuré, naturel á 425 g
4 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker
1 dl cremefraiche
1/2 tsk kanel
1 dl piskefløde
1/2 dl kakao
3/4 dl sukker
3/4 dl vand
1 spsk smør eller margarine
1-2 spsk Cognac, rom eller punch

Bland kastanie puréen med sukker og vaniljesukker i en skål og rør puréen smidig.
Tilsæt cremefraiche lidt ad gangen og rør kanel i.
Pisk fløden stiv og bland den i puréen med let hånd.
Frys derefter kastanie puréen i ca. 2 timer, så den bliver godt kold.
Bland kakao, sukker, vand og fedtstof til chokoladesaucen i en
kasserolle.
Lad det koge op under omrøring og lad derefter saucen blive kold. Smag til med cognac, rom eller punch.
Fordel kastaniecremen i dessertskåle og servér med chokoladesaucen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlåbærdessertPrøv denne opskrift på blåbærdessert helt uden sukker. I stedet bruges sødemiddel. Prøv...
• Mini-kiksekagerDette er mere et stykke konfekt end en kage. Den lækre mini-kiksekage passer godt til en...
• Chokolade FondueEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærdessertPrøv denne opskrift på blåbærdessert helt uden sukker. I stedet bruges sødemiddel. Prøv...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os