Logo

Kastanjecreme med chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
½ dåse kastaniepuré, naturel á 425 g
4 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker
1 dl cremefraiche
½ tsk kanel
1 dl piskefløde
½ dl kakao
¾ dl sukker
¾ dl vand
1 spsk smør eller margarine
1-2 spsk Cognac, rom eller punch

Bland kastanie puréen med sukker og vaniljesukker i en skål og rør puréen smidig.
Tilsæt cremefraiche lidt ad gangen og rør kanel i.
Pisk fløden stiv og bland den i puréen med let hånd.
Frys derefter kastanie puréen i ca. 2 timer, så den bliver godt kold.
Bland kakao, sukker, vand og fedtstof til chokoladesaucen i en
kasserolle.
Lad det koge op under omrøring og lad derefter saucen blive kold. Smag til med cognac, rom eller punch.
Fordel kastaniecremen i dessertskåle og servér med chokoladesaucen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Panna cotta 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!