Logo

Kirsebærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg syltede stenfri kirsebær
1/2 dl vand
ca. 2 spsk kartoffelmel

Bring vand og kirsebær med saft i kog.
Udrør kartoffelmel med koldt vand.
Tag gryden fra varmen og rør jævningen i; opvarm kun til kogepunktet.
Server saucen kold til ris a l'amande.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronfromage 3En god klassiker skal man ikke pille for meget ved. Men her er en super nem version, hvor...
• Porre- og krydderurtesouffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DessertpandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronfromage der bare smagerDet er svært at slå den klassiske citronfromage, der er elsket for sin sødme og friskhed....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os