Logo

Kirsebærrand med mandelskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 personer
 
500 g Skælskør Kirsebærsauce
8 dl Heering Cherry Liqueur
12 bl husblas
½ l piskefløde
2 tsk vaniljesukker
150 g mandelsplitter
 
Husblassen udblødes 10 min. i koldt vand.
Knuges fri for vand og smeltes ved svag varme i lidt Heering Cherry Liqueur.
Heering Cherry Liqueur og kirsebærsaucen piskes sammen og tilsættes den smeltede husblas.
Blandingen hældes i en randform og stilles koldt til den er stivnet.
Mandelsplitterne ristes på en tør pande til de bliver gyldenbrune, afkøles og tilsættes den stiftpiskede flødeskum.
Smages til med vaniljesukker.
Kirsebærranden slåes ud på et fad og serveres med mandelskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her