Logo

Kirsebærrand med mandelskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 personer
 
500 g Skælskør Kirsebærsauce
8 dl Heering Cherry Liqueur
12 bl husblas
1/2 l piskefløde
2 tsk vaniljesukker
150 g mandelsplitter
 
Husblassen udblødes 10 min. i koldt vand.
Knuges fri for vand og smeltes ved svag varme i lidt Heering Cherry Liqueur.
Heering Cherry Liqueur og kirsebærsaucen piskes sammen og tilsættes den smeltede husblas.
Blandingen hældes i en randform og stilles koldt til den er stivnet.
Mandelsplitterne ristes på en tør pande til de bliver gyldenbrune, afkøles og tilsættes den stiftpiskede flødeskum.
Smages til med vaniljesukker.
Kirsebærranden slåes ud på et fad og serveres med mandelskum.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Saftfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaserede æbler - slikæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• StikkelsbærtrifliStikkelsbærtrifli, pyntet med flødeskum er en ældgammel dessert, som sjældent ses mere....
• Saftfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os