Logo

Kirsebærrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l syltede kirsebær
1/2 l vand
12 bl. husblas
vaniljeis eller ris a la mande
 
Udblød husblasen i koldt vand, vrid vandet fra og smelt den i lidt af kirsebærsaften. Hæld resten af de syltede kirsebær i og kom blandingen op i en randform.
Sæt den i køleskabet, til den er helt stiv, hvorefter den vendes ud på et fad og fyldes med is eller ris a la mande.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelkage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærfondue med figner og mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Myntemarineret ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med hytteostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os