Logo

Kirsebærrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l syltede kirsebær
½ l vand
12 bl. husblas
vaniljeis eller ris a la mande
 
Udblød husblasen i koldt vand, vrid vandet fra og smelt den i lidt af kirsebærsaften. Hæld resten af de syltede kirsebær i og kom blandingen op i en randform.
Sæt den i køleskabet, til den er helt stiv, hvorefter den vendes ud på et fad og fyldes med is eller ris a la mande.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her