Logo

Kirsebærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 blade husblas
2 dl piskefløde
1 dl kirsebærvin
1 lille glas syltede kirsebær

Rul husblasbladene sammen og stik rullen ned i et glas koldt vand til opblødning; regn med ca. 8 minutter.
Si kirsebærrene fra lagen, gem saften. Hak halvdelen af dem groft.
Pisk fløden til skum.
Lun 1/2 dl af den fra siede saft, til den er lidt mere end håndvarm. Tryk husblasen fri for vand og opløs den i den lune saft. Bland saften i kirsebærvinen og hæld begge dele i flødeskummet.
Rør de hakkede kirsebær i og stil desserten koldt i nogle timer. Den kan også stå til næste dag.
De sidste kirsebær bruges til pynt ved serveringen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldig sorbet af frisk ana­nasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprøde pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærcreme til frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldig sorbet af frisk ana­nasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!