Logo

Kirsebærkompot med kirsch og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

1 kg kirsebær
300 g stødt melis
10 cl vand
1 stang vanilje
2 store spsk hele, skrællede mandler
1/2 glas kirsch

I denne opskrift er aromaen mindre sammensat end i kirsebærsuppen fra Gordes. Opskriften fremhæver kombinationen af to aromaer den ene fra kirsebærrets frugtkød og den anden fra kirsebærrets sten.

Vask og tør kirsebærrene og tag stilkene af. Skær vaniljestangen igennem på langs. Kom vandet og sukkeret i en kasserolle, og lad det koge i ca. 10 minutter. Tilsæt vaniljen, mandlerne og til sidst kirsebærrene.
Lad det koge i 5 minutter til. Lad kirsebærrene dryppe af i en sigte over kompotskålen. Lad lagen køle af, og tilsæt derefter kirsch. Kom kirsebærrene i kompotskålen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brûlée med rosmarinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FigensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée med rosmarinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os