Logo

Kirsebæris med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kirsebær
100 g sukker
½ dl vand
4 pasteuriserede æggeblommer
1 spsk majsstivelse
2 ½ dl piskefløde
75 g mørk chokolade

Tag ca. 100 g kirsebær fra til pynt og udsten resten. Kom dem i en gryde med sukker og vand og kog dem igennem i 5 min. Pisk æggeblommerne sammen med majsstivelsen i en tykbundet gryde. Tilsæt kirsebærkompotten og pisk over svag varme, til cremen er let og fyldig og netop når kogepunktet. Hæld cremen i en skål og lad den afkøle.
Pisk fløden til skum og vend den i kirsebærcremen sammen med grofthakket chokolade. Fyld parfaiten i en form og sæt den i fryseren i mindst 6 timer.
Anret isen på et fad og pynt med flødeskum og/eller friske kirsebær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her