Logo

Kirsebær-hindbærgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Den traditionelle danske rødgrød med fløde, der er meget lækker med utraditionelt pebermynte flødeskum

Den traditionelle danske rødgrød med fløde, der er meget lækker med utraditionelt pebermynte flødeskum

 

300 g syltekirsebær

250 g hindbær

20 g Maizena

2½ dl ufortyndet kirsebærsaft

50 g små stykker pebermyntechokolade

2 dl piskefløde

mynteblade

*

A. Syltekirsebær skylles og udstenes. Hindbær sorteres.

Maizena røres ud i 6 spsk af i alt 2½ dl ufortyndet kirsebærsaft.

Resten af saften bringes i kog.

Den udrørte Maizena og frugten røres i. Lad det koge op.

Fyld frugtgrøden i en skål og lad den køle af.

B. Pebermyntechokolade hakkes.

Piskefløde piskes stiv, og de små chokoladestykker vendes i.

Flødeskummet serveres til grøden.

Pyntes med mynteblade, hvis du har lyst.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flødeis med marcipan og chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødgrød med fløde 2En ægte dansk sommerklassiker her i luksusudgave med masser af bær. Brug de bær, du har...
• Frysning af isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeis med marcipan og chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!