Logo

Kirsebær-hindbærgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den traditionelle danske rødgrød med fløde, der er meget lækker med utraditionelt pebermynte flødeskum

Den traditionelle danske rødgrød med fløde, der er meget lækker med utraditionelt pebermynte flødeskum

 

300 g syltekirsebær

250 g hindbær

20 g Maizena

2½ dl ufortyndet kirsebærsaft

50 g små stykker pebermyntechokolade

2 dl piskefløde

mynteblade

*

A. Syltekirsebær skylles og udstenes. Hindbær sorteres.

Maizena røres ud i 6 spsk af i alt 2½ dl ufortyndet kirsebærsaft.

Resten af saften bringes i kog.

Den udrørte Maizena og frugten røres i. Lad det koge op.

Fyld frugtgrøden i en skål og lad den køle af.

B. Pebermyntechokolade hakkes.

Piskefløde piskes stiv, og de små chokoladestykker vendes i.

Flødeskummet serveres til grøden.

Pyntes med mynteblade, hvis du har lyst.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her