Logo

Kirsebærsauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g syltede stenfri kirsebær
½ dl vand
2 spsk kartoffelmel

Bring vand og kirsebær med saft i kog.
Udrør kartoffelmel med koldt vand.
Tag gryden fra varmen og rør jævningen i; opvarm kun til kogepunktet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Belgiske vafler med syrnet fløde Belgiske vafler er som regel tykke og firkantede og serveres traditionelt med flomelis. I...
• Marengsdessert med frossen sølvbedeTerrine de blettes - eller oversat sølvbedeterrin er en spændende, og måske lidt...
• Bær isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Belgiske vafler med syrnet fløde Belgiske vafler er som regel tykke og firkantede og serveres traditionelt med flomelis. I...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!