Logo

Kirsebærsauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g syltede stenfri kirsebær
1/2 dl vand
2 spsk kartoffelmel

Bring vand og kirsebær med saft i kog.
Udrør kartoffelmel med koldt vand.
Tag gryden fra varmen og rør jævningen i; opvarm kun til kogepunktet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BaronessepærerSpændende dessert med pærer og husblas. Desserten pyntes med brombær og hakkede mandler....
• MarcipanpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdej med chokolade, nougat og appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BaronessepærerSpændende dessert med pærer og husblas. Desserten pyntes med brombær og hakkede mandler....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os