Logo

Kirsebærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g kirsebærpuré
10 g glukose
180 g rørsukker
500 g vand
 
Opvarm puré, glukose, sukker og vand.
Lad det afkøle, og kør det derefter i en ismaskine. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kiwi og mintis med champagne og biscottiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinsneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksemousse af ØstersølaksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kiwi og mintis med champagne og biscottiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os