Logo

Kirsebærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g kirsebærpuré
10 g glukose
180 g rørsukker
500 g vand
 
Opvarm puré, glukose, sukker og vand.
Lad det afkøle, og kør det derefter i en ismaskine. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - 1. Januar Nytårsdag- 1. Januar Nytårsdag - afhængigt af »helbred« og humør spiser mange suppe eller...
• Kastanie-portvinskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - 1. Januar Nytårsdag- 1. Januar Nytårsdag - afhængigt af »helbred« og humør spiser mange suppe eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os