Logo

Klatkager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dyb tallerken risengrød
2 spsk hvedemel
2-3 spsk mælk
1-2 æg
1 spsk melis
1 tsk vanilje
50 g margarine til bagning

Hvedemel og mælk røres sammen og røres derpå i grøden.
Æggene piskes sammen og tilsættes.
Dejen smages til med sukker og vanilje, evt. kardemomme, citronskal eller muskat.
Smelt margarinen på en varm pande, når den bobler op og er lysebrun lægges dejen på i klatter.
De bages lysebrune på begge sider
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldskål som Consommé fra det nye køkkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banandessert fra Sydafrika - Banana fool Denne dessert stammer oprindeligt fra Sydafrika og indeholder blandt andet banan, farin og...
• Mandelbunde med abrikosmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål på tykmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!