Logo

Klatkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 dl risengrød
1 æg
3 spsk hvedemel
1 tsk sukker
½ tsk kardemomme
fedtstof til stegning

Det hele blandes sammen og lægges klatvis på en god pande og steges ved meget svag varme i 5 min. på hver side.

Serveres med sukker og syltetøj.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?