Logo

Klementintrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
20 store makroner
4 spsk madeira eller portvin
2 æggeblommer
1 tsk vanilje
1 spsk sukker
2 dl piskefløde
6 klementiner
2 kiwifrugter
25 g mandelflager eller splitter
 
Makronerne knuses let og fordeles i bunden af en skål eller portionsglas. Vinen dryppes over, æggeblommer, vanilje, og sukker piskes til en jævn hvid "æggesnaps".
Fløden piskes stiv og vendes i.
Halvdelen af cremen hældes over makronerne.
Kiwi skælles og skæres i tynde skiver.
Klementinerne skrælles og deles i både.
Frugterne fordeles ovenpå cremen.
Resten af cremen hældes i skålen.
Mandlerne ristes let på en tør pande og fordeles på triflien.
Pynt med et par klementinbåde.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her