Logo

Knuste ribs med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g ribs
80 g sukker
½ l flødeis
½ dl kokosmel
½ dl sesamfrø
3 friske ferskner
2 dl piskefløde
 
De ribbede ribs røres med sukker og hældes over isen.
Ferskenbåde lægges rundt om.
Fløden piskes til skum og fordeles oven på isen.
Kokosmel og sesamfrø ristes let og drysses over.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?