Logo

Kokos med banan og kakao

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Velkommen tilbage til barndommen! - 4 personer
 
Kokosmousse:
4 dl kokosmælk
2 dl mælk fra Naturmælk
4 dl piskefløde fra.Naturmælk
4 bl. husblas
 
Lun alle ingredienser til 30°, hæld på en chiffonflaske og stil til afkøling ved 5° i 1 døgn.
 
Banankaramel:
200 g sukker
4 dl piskefløde fra Naturmælk
1 meget moden banan
 
Karamelliser sukkeret til en mørk masse, tilsæt piskefløde og banan, pisk til en homogen masse og køl af.
 
Kakao tuiles:
700 g kakao
50 g olivenolie
75 g hvedemel
100 g pasteuriserede æggehvider
60 g sukker
 
Bland alle ingredienser og smør dejen tyndt ud på bagepapir.
Bag kagerne sprøde ved 180°C.
 
Banansorbet:
3 l sødmælk fra Naturmælk
350 g meget moden banan
25 g sukker
 
Kog sødmælken ind til 1 l. Blend den reducerede mælk med banan og sukker og kør massen på en ismaskine.

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?