Logo

Kokosbudding med mangosauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
2 ½ dl tyk kokosmælk evt fra dåse
1 dl sukker
 
Sauce:
2 godt modne mangofrugter
2-3 spsk vand eller hvidvin
 
Pisk æggene i en skål, tilsæt kokosmælk og sukker og rør til alt sukkeret er opløst og det hele er godt blandet.
Si massen gennem en fintmasket si.
Hæld blandíngen i 4 portionsskåle af porcelæn og stil dem ved siden af
hinanden i en gryde.
Dæk hver skål med alufolie, så dampen ikke kan slippe ind.
Hæld vand ved i den ene side og læg låg på.
Lad buddingen simre i 25-30 min eller til den er stivnet i midten.
Skær mangoen over på hver side af stenen, så du får to halvdele.
Grav frugtkødet ud med en ske og kør det med vand eller vin med en
el-pisker eller i en blender til en ret tyk sauce.
Stil saucen koldt og servér den til den afkølede kokosbudding.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her