Logo

Kokoscreme med rabarberkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
100 g sukker
3 dl kokoscreme
2 blade husblas
1 dl groftrevet kokosmel
2 dl piskefløde
4-6 stilke rabarber
1 dl sukker
½ dl vand
½ vaniljestang

Pisk æggene godt sammen med sukker og pisk kokoscremen i. Pisk cremen tyk over svag varme eller vandbad - den må ikke koge. Tilsæt kokosmel og hæld cremen i en skål til afkøling.
Udblød husblasen i koldt vand og smelt den i den lune kokoscreme. Vend flødeskum i cremen, når den er afkølet, og sæt den i køleskab mindst 1 time.
Rens rabarberne og skær dem i 4 cm lange stykker. Kog en lage af sukker, vand og flækket vaniljestang, vend rabarberne i og lad dem få et hurtigt opkog. Stil dem til afkøling.
Anret cremen evt. formet som æg omkranset af rabarber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvide ferskner i Grand MarnierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vildand i portvin og Salat Waldorf + Melon med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær i vin roséEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvide ferskner i Grand MarnierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!