Logo

Kokoscreme med rabarberkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æg
100 g sukker
3 dl kokoscreme
2 blade husblas
1 dl groftrevet kokosmel
2 dl piskefløde
4-6 stilke rabarber
1 dl sukker
½ dl vand
½ vaniljestang

Pisk æggene godt sammen med sukker og pisk kokoscremen i. Pisk cremen tyk over svag varme eller vandbad - den må ikke koge. Tilsæt kokosmel og hæld cremen i en skål til afkøling.
Udblød husblasen i koldt vand og smelt den i den lune kokoscreme. Vend flødeskum i cremen, når den er afkølet, og sæt den i køleskab mindst 1 time.
Rens rabarberne og skær dem i 4 cm lange stykker. Kog en lage af sukker, vand og flækket vaniljestang, vend rabarberne i og lad dem få et hurtigt opkog. Stil dem til afkøling.
Anret cremen evt. formet som æg omkranset af rabarber.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?