Logo

Kokosis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl kokosmælk
125 g sukker
¼ tsk salt
1 tsk gelatinepulver
2 ½ dl piskefløde
1 letpisket æggehvide
 
Kom kokosmælk, sukker og salt i en gryde.
Drys gelatinepulveret ud over mælken og rør.
Kog langsomt op under omrøring, til sukker og gelatinepulver er opløst.
Når cremen begynder at koge, tages den øjeblikkeligt af blusset og stilles til afkøling.
Rør piskefløde og den letpiskede æggehvide i cremen.
Hæld cremen i en kageform og frys den.
Når cremen er næsten stivfrossen, kommes den i store klumper i
foodprocessoren, hvor den køres til en lind masse (en røremaskine eller
elpisker kan også bruges).
Kom iscremen over i en plastikboks og frys den igen, til den skal serveres.

  
Tips: Har man en ismaskine, er det naturligvis endnu nemmere at lave en fin, ensartet is!

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?