Logo

Kokos-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl kokosmælk
125 g sukker
1/4 tsk salt
1 tsk gelatinepulver
2 1/2 dl piskefløde
1 letpisket æggehvide
 
Kom kokosmælk, sukker og salt i en gryde.
Drys gelatinepulveret ud over mælken og rør.
Kog langsomt op under omrøring, til sukker og gelatinepulver er opløst.
Når cremen begynder at koge, tages den øjeblikkeligt af blusset og
stilles til afkøling.
Rør piskefløde og den letpiskede æggehvide i cremen.
Hæld cremen i en kageform og frys den.
Når cremen er næsten stivfrossen, kommes den i store klumper i
foodprocessoren, hvor den køres til en lind masse (en røremaskine eller
elpisker kan også bruges).
Kom iscremen over i en plastikboks og frys den igen, til den skal serveres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblefisk af smørdejLav en lækker smørdej med masser af sprøde lag. Æblefyldet er krydret med frisk ingefær og...
• JordbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - 2. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en række fridage,...
• Æblefisk af smørdejLav en lækker smørdej med masser af sprøde lag. Æblefyldet er krydret med frisk ingefær og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os