Logo

Kokosis - Helado de coco

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æggehvide
2 æggeblommer
6 spsk sukker
1 dåse kokosmælk 4 dl
 
Pisk æggehviden stiv.
Pisk æggeblommerne lyse og skummende med sukker og rør kokosmælken i.
Vend forsigtigt den stiftpiskede hvide i og kom blandingen i en fryseform.
Stil kokoscremen i fryseren.
Vend rundt et par gange, inden fryser helt stiv.
Isen kan serveres med tynde strimler kokos ristet gyldne på en tør pande, samt friske jordbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her