Logo

Kokosnøddecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
2 æggeblommer
1/2 l kokosmælk (1 1/2 dåse)
1 dl sukker
evt. nogle dråber rosenvand
ristede kokosflager til pynt
  
Tænd ovnen på 180ºC.
Pisk æg, æggeblommer, kokosmælk og sukker samt evt. rosenvand sammen
i en skål til sukkeret ikke længere knaser.
Si denne masse, hæld det i 4-5 ramekiner eller andre smurte ovnfaste
skåle.
Sæt dem i ovnen i en lille bradepande med kogende vand og bag ca. 30
minutter, til cremen er let stivnet.
Lad dem køle lidt af inden de vendes ud.
Serveres kolde eller lune pyntet med ovnristede kokosflager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Morocco trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladebudding 3Denne chokoladebudding er meget enkel at lave og smager så meget bedre end færdigblandet...
• Ovnstegte grapefrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Morocco trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!