Logo

Kokosnøddecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
2 æggeblommer
½ l kokosmælk (1 ½ dåse)
1 dl sukker
evt. nogle dråber rosenvand
ristede kokosflager til pynt
  
Tænd ovnen på 180ºC.
Pisk æg, æggeblommer, kokosmælk og sukker samt evt. rosenvand sammen
i en skål til sukkeret ikke længere knaser.
Si denne masse, hæld det i 4-5 ramekiner eller andre smurte ovnfaste
skåle.
Sæt dem i ovnen i en lille bradepande med kogende vand og bag ca. 30
minutter, til cremen er let stivnet.
Lad dem køle lidt af inden de vendes ud.
Serveres kolde eller lune pyntet med ovnristede kokosflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her