Logo

Kokospandekager med mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

125 g hvedemel
100 g sukker
25 g reven kokos
21/2 dl kokosmælk
400 g afdryppet pureret mango fra dåse
3 æg
100 g afkølede kogte langkornede ris
1 spsk vegetabilsk olie
 

Sigt melet ned i en stor skål.
Tilsæt sukker og kokos og bland det.
Lav en fordybning i midten og hæld kokosmælken i.
Bland til en lind, tyk dej med en rundbladet kniv.
Tilsæt mangopuré, æg og ris og bland alle ingredienser grundigt sammen. Varm 1 tsk olie op i en lille stegepande, helst en slip-let, ved middel varme Hæld 1 ¼ dl dej i panden og bag pandekagen 1-2 minutter på den ene
side, til den begynder at danne bobler, vend den og steg den gylden i 1-2 minutter på den anden side.
Tag pandekagen af panden, stil den til side og hold den varm.
Bag resten af dejen på samme måde.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• S'moresS'mores er meget populære i både USA og Canada. S'mores er helt simpelt bare to kiks med...
• Grillede bananer med appelsin og cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Søde butterdejsskaller med creme og jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• S'moresS'mores er meget populære i både USA og Canada. S'mores er helt simpelt bare to kiks med...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!