Logo

Koldskål banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Koldskål er en kold og sød suppe lavet af kernemælk, æg, sukker og her banan. Koldskål spises i dag mest om sommeren, fortrinsvis som enten dessert eller mellemmåltid. Spises ofte med tvebakker.

 

1 æg
1 spsk sukker
2 dl kærnemælk
1 banan

Pisk æg og sukker i en skål rør kærnemælken i skær bananen i skiver og kom den i kærnemælken.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?