Logo

Koldskål banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Koldskål er en kold og sød suppe lavet af kernemælk, æg, sukker og her banan. Koldskål spises i dag mest om sommeren, fortrinsvis som enten dessert eller mellemmåltid. Spises ofte med tvebakker.

 

1 æg
1 spsk sukker
2 dl kærnemælk
1 banan

Pisk æg og sukker i en skål rør kærnemælken i skær bananen i skiver og kom den i kærnemælken.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronmarinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære Belle HeleneDenne klassiske dessert er blevet lavet i mindst 150 år og har fået sit navn fra Jacques...
• Eksotisk frugtsalat med papaya-myntesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronmarinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os