Logo

Koldskål med appelsin og ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Koldskål med appelsin og ingefær

 

Koldskål med appelsin og ingefær er perfekt til en varm sommerdag. På www.madABC.dk finder du opskriften, nemmere bliver det ikke.

4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 50 min.

 

# Ingredienser

2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger er svarende til 2 æggeblommer)

3 spsk sukker

½ l kærnemælk

½ l tykmælk

1 appelsin, kun saften

½ citron (kun saften)

1 cm Ingefær (kun saften)

*

Kom æggeblommer og sukker i en skål og pisk det hvidt og luftigt.

Tilsæt tykmælk og kærnemælk og pisk koldskålen til massen er jævn.

Tilsæt appelsin- og citronsaft.

Kom ingefæren i en hvidløgspresser, og pres saften fra ingefæren i koldskålen.

Smag koldskålen til og lad den gerne trække i køleskabet i 30 min. inden servering.

Server evt. med kammerjunker og friske bær.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kokos-lime-tærte med pistacie og figenMest af alt minder denne tærte om en cheesecake, selvom ingredienslisten er fri for ost og...
• Flødeostekage med hindbær og kokos- en dejlig dessertkage. En gæstedessert, det er svært at gå galt i byen med
• Sønderjysk koldskålDet er først rigtig sommer når du har spist Sønderjysk koldskål, og så vil du ønske du kan...
• Jordbærkage med marcipanbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os