Logo

Koldskål med appelsin og ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koldskål med appelsin og ingefær

 

Koldskål med appelsin og ingefær er perfekt til en varm sommerdag. På www.madABC.dk finder du opskriften, nemmere bliver det ikke.

4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 50 min.

 

# Ingredienser

2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger er svarende til 2 æggeblommer)

3 spsk sukker

½ l kærnemælk

½ l tykmælk

1 appelsin, kun saften

½ citron (kun saften)

1 cm Ingefær (kun saften)

*

Kom æggeblommer og sukker i en skål og pisk det hvidt og luftigt.

Tilsæt tykmælk og kærnemælk og pisk koldskålen til massen er jævn.

Tilsæt appelsin- og citronsaft.

Kom ingefæren i en hvidløgspresser, og pres saften fra ingefæren i koldskålen.

Smag koldskålen til og lad den gerne trække i køleskabet i 30 min. inden servering.

Server evt. med kammerjunker og friske bær.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?