Logo

Koldskål med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koldskål med bær

 

Den fede græske yoghurt giver koldskålen den helt rigtige konsistens, helt uden brug af æg.

Arbejdstid: 10min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 dl græsk yoghurt 10%

½ stang vanilje

2 spsk rørsukker

½ usprøjtet citron

½ l gammeldags kærnemælk

250 g friske bær (fx jordbær og hindbær)

*

 

Pisk yoghurt sammen med vaniljekorn, rørsukker og fintrevet citronskal.

Rør kærnemælk i og smag til med citronsaft.

Stil koldskålen koldt indtil servering.

 

Anret i dybe tallerkner med masser af friske bær.

 

TIPS: Du kan også servere koldskålen med kammerjunkere eller sukkerristede terninger af rugbrød eller lyst brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?