Logo

Koldskål med fløde og ymer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 l. kærnmælk
1/2 l. piskefløde
1 l. ymer
2 citroner
2 spsk vanilje sukker
 
Kærnemælken kommes i en skål, sukker vanilje og citronsaften piskes i.
Mængden af sukker er helt op til den, der laver koldskålen.
Når det er pisket sammen så kommes fløden i, den piskes med elpiskeren til den er luftig (i 2-3 minutter).
Så kommes ymeren i og man smager koldskålen til som man vil have den.
Man kan vælge at komme lidt af citronen og sukker af gangen, så den bliver som man vil have det.


Tips: Man kan komme forskellig frugt i, eller bruge kammerjunker /
tvebakker til.
Nydes bedst koldt.  

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbersuppe, kold og med mynteFra foråret og langt ud på sommeren får stribevis af sure og saftige rabarberstilke ødselt...
• Frisk frugtsalat med sauternesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbersuppe med vaniljeisEn iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os