Logo

Koldskål med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggeblommer (past.)
50 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1/2 l. kærnemælk
200 g rensede rabarber, i små stykker
50 g sukker
kammerjunkere

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til en æggesnaps og rør kærnemælken i. Stil koldt. Rabarber koges letmøre i sukker ved svag varme. Serveres med kammerjunker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbledessert med sprødt æbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkompot med vanillecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - 1. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage,...
• Æbledessert med sprødt æbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os