Logo

Koldskål med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer (past.)
50 g sukker
1 tsk vaniljesukker
½ l. kærnemælk
200 g rensede rabarber, i små stykker
50 g sukker
kammerjunkere

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til en æggesnaps og rør kærnemælken i. Stil koldt. Rabarber koges letmøre i sukker ved svag varme. Serveres med kammerjunker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her