Logo

Koldskål med revet rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g daggammelt rugbrød uden skorpe
100 g sukker
revet citronskal
1 l. kærnemælk

Rugbrødet rives på råkostjern og blandes med sukker og citronskal i den kolde kærnemælk.
Ved den gammeldags stivnede tykmælk, anvendte man revet rugbrød blandet med mørk farin og strøede det i et tykt lag ovenpå tykmælken.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?