Logo

Kongeruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
175 g sukker
125 g hvedemel
6-7 spsk vand
60 g søde mandler

Dejen
Æggene piskes hvide med sukkeret, hvorefter det sigtede hvedemel irøres, de skoldede, smuttede og finthakkede mandler tilsættes.
Til sidst tilsættes så meget koldt vand at dejen får en passende konsistens.
På en smurt plade, let opvarmet, afsættes kvadrater på ca. 7 cm. disse må med ske eller paletkniv udsmøres i et tyndt lag.
Bages lysebrune og rulles mens de endnu er varme over en stok.
Når de er kolde, glaseres de med chokolade- eller kakaoglasur og fyldes med flødeskum.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ris à l'amande med sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugter i champagneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skål i pæreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande med sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os