Logo

Koteletter med fennikel + Appelsiner med kyse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koteletter med fennikel + Appelsiner med kyse

Koteletter med fennikel

1 fennikelknold

2 fed hvidløg

smør eller margarine

3 hele, knuste tørrede enebær

3 tomater

4 store, magre svinekoteletter

salt og peber

1 spsk (oliven)olie

Tilbehør: kogte kartofler eller Løse ris - se Tillæg

*

Rens fennikelknolden og hak den groft.

Bland den med de revne hvidløg og svits det i smør eller margarine.

Tilsæt de knuste enebær og bræk tomaterne itu direkte ned i panden.

Vend og drej det nogle minutter.

Bank koteletterne let ud med knyttet hånd og gnid dem med salt og peber.

Brun dem godt på begge sider i en blanding af olie og smør eller margarine - og læg dem over i panden med grønsagsblandingen.

Lad dem stege ca. 5 minutter på hver side.

Øs hele tiden grønsagerne over.

Server koteletterne på grønsagerne og server kogte kartofler eller løse ris og eventuelt salat til.

Madopskrift billede

Appelsiner med kyse

4 appelsiner

2 æggehvider

175 g sukker

*

Halver appelsinerne og løsn frugtkødet fra skallen.

Pisk æggehviderne meget, meget stive og vend sukkeret i med et par dybe tag.

Stil de halve appelsiner i små, ildfaste skåle med skærefladen opad.

Top marengsdejen op på dem og stil dem 5-6 minutter i en 175°C varm ovn - server desserten straks.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?