Logo

Kræmmerhuse med bær og flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kræmmerhuse med bær og flødeskum

12 stk kræmmerhuse:

1 æg

60 g sukker

1 spsk koldt vand

60 g hvedemel

Fyld:

2,5 dl piskefløde

2 spsk florsukker

300 g blandede bær og frugt

Ahornsirup eller honning

Sukker til at stille dem i

 

Pisk æg, sukker og vand sammen, til det er luftigt.

Tilsæt hvedemelet.

Kom 4 spiseskefulde dej på en bageplade med bagepa­pir.

Spred dejen ud til ovaler med bagsiden af skeen.

Bages på anden øverste ribbe ved 180°C ca. 6 minutter, de skal lige være gyldne i kanten.

Tag en kage ad gangen med en stålpaletkniv, mens de andre er i ovnen.

Fold dem til kræmmerhuse, og stil dem i sukker.

Pisk fløden stiv, lige inden de skal spises.

Smag fløden til med florsukker.

Fyld kræmmerhusene med flødeskum, og fyld godt med bær og frugt i.

Dryp evt. med lidt ahornsirup eller honning.

 

Tips: Kræmmerhuse med frugt smager også godt, hvis de dryppes med lidt opvarmet Nutella.

Det er lovligt at springe over, hvor gæret er lavest, og bruge købte kræmmerhuse.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?