Logo

Kræmmerhuse med brombærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


3 små æg

125 g sukker

125 g hvedemel

100 g smeltet smør

*

 

Pisk æggene med sukkeret og kom det smeltede smør heri og rør til slut melet i.

Dejen røres sammen og smøres let ud på bagepladen, der er smurt godt.

Smør de­jen ud som en lille vifte og bag kræmmer­husene ved 235°C, til de er gylden­brune i kanten.


Kagerne løsnes straks med en paletkniv og formes til kræmmer­huse.

De serveres med brombærcreme, hvor 150 g brombær er rørt sammen med 3 dl flødeskum og 1 tsk karde­momme.

Smag evt. til med lidt sukker.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her