Logo

Kræmmerhuse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
180 g sukker
125 g hvedemel
4-5 spsk vand

Dejen:
Æggene piskes hvide med sukkeret, hvorefter det sigtede hvedemel irøres.
Til sidst tilsættes så meget koldt vand at dejen får en passende konsistens.
På en smurt plade, let opvarmet, afsættes runde eller ovale kager, disse må med ske eller paletkniv udsmøres i et tyndt lag.
Bages straks i ovnen.

Mens kagerne endnu står på pladen i ovnen, løsnes de med en kniv og formes til kræmmerhuse, som derefter stilles i en flaskehals for bedre at beholde kræmmerhusformen.
Ved anretningen kan i hvert kræmmerhus lægges lidt flødeskum og syltede jordbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her