Logo

Kræmmerhuse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
180 g sukker
125 g hvedemel
4-5 spsk vand

Dejen:
Æggene piskes hvide med sukkeret, hvorefter det sigtede hvedemel irøres.
Til sidst tilsættes så meget koldt vand at dejen får en passende konsistens.
På en smurt plade, let opvarmet, afsættes runde eller ovale kager, disse må med ske eller paletkniv udsmøres i et tyndt lag.
Bages straks i ovnen.

Mens kagerne endnu står på pladen i ovnen, løsnes de med en kniv og formes til kræmmerhuse, som derefter stilles i en flaskehals for bedre at beholde kræmmerhusformen.
Ved anretningen kan i hvert kræmmerhus lægges lidt flødeskum og syltede jordbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanel-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananasis med chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål - diabetiker 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelis 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!