Logo

Kræmmerhuse med jordbærkompot og flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
180 g Æg (ca. 3 stk)
180 g Melis
150 g Hvedemel
1 stang Vanille
ca. 1/2 dl Øl

Æg, sukker og vanilje piskes glat, derefter tilsættes melet, til sidst øl.
Bages på fedtede plader efter skabelon, i godt varm ovn ca 200º
--
Jordbær- kompot

Frosne jordbær
Jordbærsaft
Jævning (kartoffelmel)

Røres sammen og afkøles.
--
Piskefløde piskes til flødeskum og serveres koldt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsinsandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• LakridsisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blodgrape Parfait, Gele Royal og krondildParfait er en frossen dessert, der kunne minde om is. Desserten laves på sukker, æg og...
• AppelsinsandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os