Logo

Kræmmerhuse med jordbærkompot og flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
180 g Æg (ca. 3 stk)
180 g Melis
150 g Hvedemel
1 stang Vanille
ca. 1/2 dl Øl

Æg, sukker og vanilje piskes glat, derefter tilsættes melet, til sidst øl.
Bages på fedtede plader efter skabelon, i godt varm ovn ca 200º
--
Jordbær- kompot

Frosne jordbær
Jordbærsaft
Jævning (kartoffelmel)

Røres sammen og afkøles.
--
Piskefløde piskes til flødeskum og serveres koldt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsinsouffle med varm sauce af friskpressede appelsinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam med couscous og karrydressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommedessert - diabetikerHer er en opskrift på en rigtig nem og lækker dessert med blomme. Desserten laves med...
• Appelsinsouffle med varm sauce af friskpressede appelsinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os