Logo

Kvarkbudding med blåbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g friske blåbær
50 g mandelsplitter
revet skal af ½ citron
200 g mager kvark
½ stang vanilje
2 æg
70 g sukker
smeltet smør

Halvdelen af bærrene tages fra til pynt, resten sættes over med 50 g sukker.
Gives et opkog, til bærrene brister og pureres gennem en sigte.

Mandelsplitter ristes let i ovnen, til de er gyldne.

Citronskallen blancheres et øjeblik i kogende vand, inden den rives og køles i kvark.
20 g sukker, kornene fra vaniljen, mandelsplitter og de 2 æg røres ligeledes sammen med kvark.

Blandingen fordeles i 4 portionsforme, der er penslet med smeltet smør.
Bages i ovnen i vandbad ved 170ºC i ca 20 min.

Lun blåbærpure fordeles på 4 tallerkner.
Kvarkbuddingen vendes ud og anbringes på pureen, omgivet af resten af blåbærrene.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?