Logo

Kransekagekonfekt 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kransekagekonfekt 3

 

500 g marcipan

200 g flormelis

1 stk æggehvide

50 g hasselnødder


Ælt marcipan med flormelis og æggehvide, så det får en god konsistens.

Brug en sprøjtepose og tryk små kager ud på en plade med bagepapir.

Pynt med nødder og cocktailbær.

Bag kagerne i 10-12 min ved 200°C.

Kagerne kan overtrækkes med chokolade eller laves som kransekagestykker.

 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Berlinere med citronDe gyldne kager smager skønt både med og uden fyld. 16-18 stk. Prøv den bedste opskrift...
• Marengsmedalje med moccacre­me, Chokoladetærte...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bærkompot gammeldagsDenne herlige gammeldags dessert bliver man aldrig træt af. Og så giver den masser af...
• Berlinere med citronDe gyldne kager smager skønt både med og uden fyld. 16-18 stk. Prøv den bedste opskrift...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os