Logo

Kransekagekonfekt 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kransekagekonfekt 3

 

500 g marcipan

200 g flormelis

1 stk æggehvide

50 g hasselnødder


Ælt marcipan med flormelis og æggehvide, så det får en god konsistens.

Brug en sprøjtepose og tryk små kager ud på en plade med bagepapir.

Pynt med nødder og cocktailbær.

Bag kagerne i 10-12 min ved 200°C.

Kagerne kan overtrækkes med chokolade eller laves som kransekagestykker.

 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?