Logo

Krapfen med kvark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Til nytår og til fastelavn spiser man Krapfen i Tyskland. Og hvis man ikke kan stå for berlinere , så falder man også for Krapfen

Til nytår og til fastelavn spiser man "Krapfen" i Tyskland. Og hvis man ikke kan stå for "berlinere ", så falder man også for "Krapfen"

 

Til ca. 12 stykker

50 g tørrede abrikoser

2 æg

50 g sukker

1 knsp salt

reven skal af 1 appelsin (økologisk)

140 g mager kvark

200 g hvedemel og ½ brev bagepulver

1,5 dl mælk

olie til at fritere i

50 g sukker

1 brev vaniljesukker

chokolade- eller appelsinsauce

 

Abrikoser skæres i små terninger.

Æg, sukker, salt og reven skal af 1 appelsin røres cremet i 5 minutter med elpiskeren.

Kvark røres i.

Hvedemel og ½ brev bagepulver sis og blandes i sammen med 1,5 dl mælk.

Abrikosterningerne blandes i.

3 l olie varmes op til 160°C i en frituregryde eller en bred, høj gryde.

Dyp en spiseske i den varme olie, og læg 4 skefulde, dej ad gangen i gryden.

Disse "Krapfen" bages i 3-4 minutter på hver side.

Lad kagerne dryppe af på køkkenrulle.

Bland sukker og 1 brev vaniljesukker og rul de varme "Krapfen" deri.

Færdigkøbt chokolade- eller appelsinsauce passer til.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret lammesteg og ananascrumbleSmør en god lammesteg ind i olivenolie og krydderier og lad den passe sig selv i ovnen,...
• BananfritterAnderledes dessert hvor bananer vendes i en dej og frituresteges. Bananfritter serveres...
• MandelæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret kaffeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!