Logo

Krapfen med kvark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til nytår og til fastelavn spiser man Krapfen i Tyskland. Og hvis man ikke kan stå for berlinere , så falder man også for Krapfen

Til nytår og til fastelavn spiser man "Krapfen" i Tyskland. Og hvis man ikke kan stå for "berlinere ", så falder man også for "Krapfen"

 

Til ca. 12 stykker

50 g tørrede abrikoser

2 æg

50 g sukker

1 knsp salt

reven skal af 1 appelsin (økologisk)

140 g mager kvark

200 g hvedemel og ½ brev bagepulver

1,5 dl mælk

olie til at fritere i

50 g sukker

1 brev vaniljesukker

chokolade- eller appelsinsauce

 

Abrikoser skæres i små terninger.

Æg, sukker, salt og reven skal af 1 appelsin røres cremet i 5 minutter med elpiskeren.

Kvark røres i.

Hvedemel og ½ brev bagepulver sis og blandes i sammen med 1,5 dl mælk.

Abrikosterningerne blandes i.

3 l olie varmes op til 160°C i en frituregryde eller en bred, høj gryde.

Dyp en spiseske i den varme olie, og læg 4 skefulde, dej ad gangen i gryden.

Disse "Krapfen" bages i 3-4 minutter på hver side.

Lad kagerne dryppe af på køkkenrulle.

Bland sukker og 1 brev vaniljesukker og rul de varme "Krapfen" deri.

Færdigkøbt chokolade- eller appelsinsauce passer til.

--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?