Logo

Kvarkis med rosiner i portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Fedtfatig)

375 g kvark 1%
2 dl økologisk skummetmælk
125 g sukker
1 1/4 dl piskefløde
15 g vaniljesukker
50 g rosiner.
Portvin til iblødsætning af rosinerne

Rosinerne udblødes i portvin et døgns tid.
Portvinen hældes fra rosinerne, så de er klar til brug.
Det kan anbefales at nyde portvinen under den videre tilberedning.
Fløden piskes med sukker og vaniljesukker, til den er næsten stiv.
Kvark, mælk og rosiner røres til en masse.
Massen vendes i flødeskummet og det blandes godt sammen.
Tænd ismaskinen og hæld blandingen i.
Tilberedningstid: ca. 30-40 min.

Hvis man ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned. For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt under indfrysningen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 525 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjertekage dækket med "kys"En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med råcreme og makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figentærter - den simpleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée-tærte med lakridsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os