Logo

Kvarkfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 blade husblas
275 g kvark 5+
275 g ylette
1 1/2 dl sukker efter smag
Reven skal af en citron
en citron saften heraf
5 æggehvider

Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 min.
Kvarken røres sammen med ylette, sukker eller sødestof og citronskal.
Husblasen smeltes i citronsaften, den afkøles lidt og røres i kvarkblandingen.
Til sidst vendes de stiftpiskede hvider i massen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddekurve 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron og kanelis med syltede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan "pizza" med honningflødeSjov dessert hvor butterdej bruges som en slags pizzabund, hvorpå der kommer banan og...
• Ananas-chokoladedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os