Logo

Kvarktærte uden bund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg kvark (mager)
350 g sukker
4 æg (evt. 3 hele æg og en æggehvide)
3 tsk vaniljesukker
1 buddingpulver
4 spsk semulje
4 tsk bagepulver
1 spsk cognac eller abrikos brandy
saft og skal af en citron
 
Alle ingredienserne blandes og kommes i en teflonbelagt kageform. Kageformens bund dækkes med bagepapir.
Dejen fyldes i formen, bages ved 160ºC i 90 minutter.
Ovnen slukkes og tærten afkøles i ovnen, lad ovndøren være lukket.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?