Logo

Kvarktærte uden bund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg kvark (mager)
350 g sukker
4 æg (evt. 3 hele æg og en æggehvide)
3 tsk vaniljesukker
1 buddingpulver
4 spsk semulje
4 tsk bagepulver
1 spsk cognac eller abrikos brandy
saft og skal af en citron
 
Alle ingredienserne blandes og kommes i en teflonbelagt kageform. Kageformens bund dækkes med bagepapir.
Dejen fyldes i formen, bages ved 160ºC i 90 minutter.
Ovnen slukkes og tærten afkøles i ovnen, lad ovndøren være lukket.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærdessert smuldrendeDit kan faktisk tilberede en fantastisk ret med blot et fåtal ingredienser. Her er et godt...
• Æbleskiver med gærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamel og honning isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærdessert smuldrendeDit kan faktisk tilberede en fantastisk ret med blot et fåtal ingredienser. Her er et godt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os