Logo

Kvarktærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
125 g hvedemel
65 g smør eller margarine
1 æggeblomme
30 g sukker
1 spsk rom
1/4 tsk salt
1 spsk mælk
 
Fyld:
500 g kvark
100 g sukker
3 æg delt i blæommer og hvider
1 dl piskefløde
1 spsk rismel
1 tsk vaniljesukker
100 g rosiner
 
Dej:  Ingredienserne æltes godt sammen i en skål, og dejen får lov til at hvile i 2 timer i køleskabet.
Fyld: Kvarken får lov til at dryppe af i en sigte og blandes derefter med sukker, æggeblommer og de øvrige ingredienser.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i kvarkmassen.
Kom lidt hvedemel på bordet og rul dejen ud, så den passer til et tærtefad.
Smør tærtefadet med smør eller margarine, læg dejen i og læg kvarkfyldet på. Bag tærten ved 175ºC i 30-40 minutter.
Serveres med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• S'moresEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillstegte bananer med mangosauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• S'moresEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!