Logo

Kyllinger, stegte og æblepeberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllinger, stegte og æblepeberrod

2 kyllinger på 800-850 g, friskslagtede

smør eller margarine

salt og frisk­kværnet peber

400 g syrlige æbler

3 spsk reven peberrod

sukker

1 tsk eddike

1 spsk mayonnaise

Tilbehør: kogte kartofler

*

apple horseradish

Skær de rensede kyllinger i mindre stykker.

Brun kyllingestykkerne i rigeligt smør eller margarine.

Læg kyl­lingerne med kødsiden op og spæd med ca. 1 dl vand.

Steg dem i 35-45 mi­nutter og vend dem kun en gang.

Brug 2 grydeskeer til at vende med.

Drys med lidt salt og friskkværnet peber under stegningen.

Hak imens indmaden fint og svits den for sig i lidt fedtstof.

Damp de skrællede, findelte æbler møre i det vand, der hænger ved, og rør mosen igennem med reven peberrod.

Smag til med sukker og ed­dike og lad det køle af, før mayonnaisen vendes i.

Hæld skyen fra de færdigstegte kyllinger i indmaden og spæd med lidt vand.

Kog det kraftigt ind og server skysaucen til kyllingerne.

Server endvidere æblepeberrod og kogte kartofler til.

Madopskrift billede

Citronsorbet

150 g sukker

reven skal og saft af 1 usprøjtet citron

4 spsk tør hvidvin

1 æggehvide (gem blommen til i morgen)

3 spsk florsukker

tynde citronskiver

*

Giv 1/2 l vand et opkog med sukker og citronskal og si det.

Tilsæt ci­tronsaft og hvidvin og afkøl det.

Frys blandingen i ca. 2 timer i dyb­fryseren eller ca. 4 timer i køleskabets frostrum.

Pisk æggehviden til hårdt skum og tilsæt florsukker.

Pisk det godt igennem og rør det i den frosne blanding umiddelbart før serveringen.

Anret desserten i afkølede glas og pynt med tynde citronskiver.

Server desserten straks.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ymerfromage med appelsin og abrikosDesserten er en let ymerfromage toppet med bløde abrikoser og sprøde nødder
• Jordbær RomanoffEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med flødecreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerfromage med appelsin og abrikosDesserten er en let ymerfromage toppet med bløde abrikoser og sprøde nødder
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os