Logo

Kærnemælksbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Budding:
4 spsk buddingpulver
4-5 spsk sukker
1 helt æg
¾ liter kærnemælk

Fyld:
½ kg syltede brombær eller kirsebær

Buddingpulver, sukker, æg og ¼ liter kærnemælk piskes sammen i en gryde og bringes i kog under omrøring. Resten af kærnemælken spædes i lidt efter lidt, mens man stadig rører deri og holder cremen kogende. Således undgår man, at kærnemælken bliver grynet. Buddingen afkøles og lægges lagvis med syltetøj i en skål. Desserten kan pyntes med flødeskum og frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her