Logo

Kærnemælksbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Budding:
4 spsk buddingpulver
4-5 spsk sukker
1 helt æg
¾ liter kærnemælk

Fyld:
½ kg syltede brombær eller kirsebær

Buddingpulver, sukker, æg og ¼ liter kærnemælk piskes sammen i en gryde og bringes i kog under omrøring. Resten af kærnemælken spædes i lidt efter lidt, mens man stadig rører deri og holder cremen kogende. Således undgår man, at kærnemælken bliver grynet. Buddingen afkøles og lægges lagvis med syltetøj i en skål. Desserten kan pyntes med flødeskum og frugt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fromage uden ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SkinkemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Granmas's Cuba Crème.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage, farmorsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!