Logo

Lakrids-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

flødeis
tyrkisk peber (bolcher)
*

 
Lad den billigste flødeis tø lidt op i varmen til den bliver blød og let at røre.
Tyrkisk peber knuses med hammer (fx. i en lille frysepose) og røres ned i isen.

Herfter stilles den næsten hjemmelavede is i fryseren et par timer

(jo længere tid desto bedre lakridsis!) og så kan der serveres.


Tips: Servere ikke dette for englændere! De kan bare ikke li' det! 




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vafler med solbær-chokoladeisSolbær og chokolade er et skønt match. Kom en kugle eller to ; en sprød vaffel, og...
• VaniljeparfaitTil denne opskrift på "støbt" is - professionelt kaldet parfait - skal du blot bruge en...
• Karamelis med valnødderDesserten skal være en hjemmelavet karamel is med valnødder
• Sabayonne med madeira og frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!