Logo

Lakridsis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl æggeblommer
80 g sukker
6 dl piskefløde
25 g lakridsrodspulver (matas el. Apoteket)

Pisk fløden stiv.
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
Tilsæt lakridspulveret. Vend flødeskummet i.
Hæld cremen i en passende form og frys massen 4-5 timer.
Rør af og til under indfrysning,

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her