Logo

Lakridsis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 ½ dl æggeblommer
80 g sukker
6 dl piskefløde
25 g lakridsrodspulver (matas el. Apoteket)

Pisk fløden stiv.
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
Tilsæt lakridspulveret. Vend flødeskummet i.
Hæld cremen i en passende form og frys massen 4-5 timer.
Rør af og til under indfrysning,
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her