Logo

Lakrids panna cotta med frysetørrede hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


(4 personer)



Lakrids panna cotta:
22 g lakridspulver
500 g fløde
80 g sukker
2 blade gelatine
 
Hindbærskum og -gele:
62,5 g frysetørrede hindbær
87,5 g sukker
500 g vand
3 blade gelatine
25 g Framboise (eau-de-vie med hindbær)
Citronsaft (kan udelades)
*

 
Panna cotta: Varm lakridspulver, fløde og sukker op under omrøring.
Udblød gelatinen i koldt vand i 3 minutter og smelt den i den lune creme.
Si cremen og hæld i dybe tallerkener
 
Skum og gelé: Kog vand, sukker og hindbær op og smag til med Framboise og evt. citronsaft.
Tilsæt udblødt gelatine.
Afkøl geléen til stuetemperatur og hæld noget af den ud over panna cotta'en. Stil atter på køl.
Hæld resten af geléen på sifonflaske og sprøjt ved servering skum på retten.



 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?