Logo

Laksemousse af Østersølaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
160 g laks, røget, udskåret
1/4 bdt persille
1/2 stk lime
20 g smør
4 stk hvidløg
40 g lolo rossa-salat
20 g frisésalat
1 stk skalotteløg
4 spsk cremefraiche, 9%
4 skiver toastbrød, lyst
4 stk cherrytomat

Laksestykket finthakkes, evt. i blender, cremefraiche, finthakket løg og persille (ca. 1/2 tsk) røres i, konsistensen skal være som rørt fars.

Der smages til med peber, laksen er salt nok i sig selv.

En skive brød skæres i terninger, der ristes på en pande i lidt smør og knust hvidløg efter smag.

Anret moussen i en skål af salatblade, pynt med brødcroutoner, limeskiver uden skræl og en delt cherrytomat, evt. en kvist dild.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjergEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bailey/Daim isSpændende dessert med yoghurtis, Bailey og daimchokolade. Man kan selvfølgelig også lave...
• Ananas- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os