Logo

Lauras chokolade-mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 pasteuriserede æggeblommer
30 gram mørk chokolade
20 gram nougat
1 dl fløde
1/2 spsk rom
 
Æggeblommerne røres seje, mens chokoladen og nougatten smelter på
vandbad.
Lad chokoladeblandingen køle lidt af, efter den er smeltet og rør den så
i æggeblommerne og tilsæt rom.
Lad det køle af mens fløden piskes stiv og vend så flødeskummet i
blandingen og hæld i portionsskåle.
 
Tips: I stedet for rom kan anden spiritus bruges. Honningrom er godt,
hvis man kan få fat i det. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastaniemousse med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin med kakifrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os